Üniversitemiz Kız Öğrenci Apartı İçin İş Yeri Açma ve Çalışma Ruhsatı Alındı

19.09.2021

02 Temmuz 2020 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan Yükseköğrenim Özel Barınma Hizmetleri Yönetmeliği gereği yükseköğrenim öğrencilerine barınma hizmeti sunan yerler  için Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan  İş yeri Açma ve Çalışma Ruhsatı alınması zorunluluğu getirildi.
Üniversitemize ait olan Kız Öğrenci Apartı yönetmelik gereği istenilen  standartlara getirilerek zamanında gerekli makamlara başvurular yapılmış olup ruhsat alma işlemlerimiz onaylandı.  İstanbul Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Özel Barınma Hizmetleri Müdürü Erol OLGUNYURT,  Gençlik ve Spor Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğünde düzenlenen program ile  Üniversitemizin Beykoz Yerleşkesindeki Kız Öğrenci Apartının ruhsat ve çalışma iznini Genel Sekreter Özgür Ali ŞİRİN, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Doğan YAZGAN ve Şube Müdürü Emine ŞAHİN’e teslim etti.