Faaliyet/Etkinlik Düzenleme

-Etkinlik/Faaliyet Başvuru taleplerinde;  Form-9 Öğrenci Kulübü Etkinlik Başvuru Formu kullanılacaktır.

-İş akış şeması için tıklayınız.

-Öğrenci Kulüpleri Birim Yürütme Kurulu, kulüplerimizin etkinlik/faaliyet taleplerini  haftalık olarak her SALI günü görüşüp karara bağlamaktır.
Bu bağlamda; “Form 9 Öğrenci Kulübü Etkinlik Başvuru Formu” kullanılarak hazırlanan kulüp etkinlik/faaliyet taleplerinin, etkinlik tarihinden en az bir hafta önceki Birim Yürütme Kurulu Toplantısında  gündeme alınacak şekilde  en geç  PAZARTESİ günü mesai bitimine kadar,   Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına ıslak imzalı olarak teslim edilmesi gerekmektedir.

-Öğrenci Kulüplerimizin etkinlik/faaliyetlerinin her aşaması; hazırlık, başvuru, faaliyeti gerçekleştirme, kapanış vb. durumlarının tümünde kulüp danışmanının bilgisi, onayı ve denetimi dahilinde gerçekleştirilecektir.

-
Derslikler, Amfiler, YDYO Konferans Salonu, Sinema Salonu gibi mekânların kullanımı için bu mekânların bağlı olduğu birimlerden mekânların müsaitlik durumunun sorulması ve etkinlik başvurusu yapmadan önce yapılacak etkinlik için ilgili birimlerden mekanın rezerve edilmesi gerekmektedir.
Ön rezervasyon yapmak için:  YDYO Konferans Salonu için YDYO Sekreterliğine, Sinema Salonu için Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına, Derslikler Binası Amfi ve Derslikler için İlgili Fakülte Sekreterliğine başvuru yapılmalıdır. Ön rezervasyondan sonra kulüp danışmanı imzası ile aşağıdaki formlarla kesin rezervasyon için başvurulmalıdır.

YDYO Konferans Salonu Tahsisi için Başvuru Formu linki

Sinema Salonu Tahsisi için Başvuru Formu linki