Yemekhane Hizmetleri

Üniversitemiz öğrenci, akademik ve idari personelinin beslenme ihtiyaçları Dairemize bağlı yemekhanelerde karşılanmaktadır. Bu amaçla 4 kap öğle yemeği 2 yemekhanemizde servis edilmektedir. Eğitim-Öğretim dönemi boyunca yemekhanelerimizde hafta içi 11:45-13:30, eğitim öğretim dönemi dışında ise 12:00-13:00 saatleri arasında öğle yemeği servisi yapılmaktadır.

Üniversitemizde sağlıklı beslenmeye yönelik hizmetin her aşamasında; personel, fiziksel alan, araç gereçlerin temizliği ve hijyeni, yiyecek maddelerinin hazırlanması, tekniğine uygun olarak pişirilmesi, servisi, tüketime sunulması, besin güvenliğinin sağlanması kadromuzda bulunan gıda teknikeri ve/veya diyetisyenimizin kontrolünde yapılmaktadır. Yemekler periyodik olarak akredite laboratuvara analize gönderilmektedir.

Üniversitemiz öğrenci ve personeli için pişirme, servis ve dağıtım hizmetleri ile malzeme dâhil 4 kap öğle yemeği hizmeti 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu hükümlerine uygun olarak satın alma şeklinde karşılanmaktadır.


Üniversitemiz öğle yemeği fiyatları aşağıdaki gibidir.
 

Ek Gösterge Katkı Payı
Öğrenci 7,50.-TL
Ek Göstergesi 2200’e (2200 dâhil) kadar olan personel 20,00.-TL
Ek Göstergesi 2201 ile 3600' e (3600 dâhil) kadar olan personel 25,00.-TL
Ek göstergesi 3601 ve üzeri olan personel 30,00.-TL
Misafir (misafir öğretim üyesi dahil) 60,00.-TL
Sürekli İşçi Toplu İş Sözleşmesinde Belirlenen Tutar