Üniversitemiz öğrenci, akademik ve idari personelinin beslenme ihtiyaçları Dairemize bağlı yemekhanelerde karşılanmaktadır. Bu amaçla 4 kap öğle yemeği 2 yemekhanemizde servis edilmektedir. Eğitim-Öğretim dönemi boyunca yemekhanelerimizde hafta içi 11:45-13:30, eğitim öğretim dönemi dışında ise 12:00-13:00 saatleri arasında öğle yemeği servisi yapılmaktadır.
Üniversitemizde sağlıklı beslenmeye yönelik hizmetin her aşamasında; personel, fiziksel alan, araç gereçlerin temizliği ve hijyeni, yiyecek maddelerinin hazırlanması, tekniğine uygun olarak pişirilmesi, servisi, tüketime sunulması, besin güvenliğinin sağlanması kadromuzda bulunan gıda teknikeri ve/veya diyetisyenimizin kontrolünde yapılmaktadır. Yemekler periyodik olarak akredite laboratuvara analize gönderilmektedir.
Üniversitemiz öğrenci ve personeli için pişirme, servis ve dağıtım hizmetleri ile malzeme dâhil 4 kap öğle yemeği hizmeti 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu hükümlerine uygun olarak satın alma şeklinde karşılanmaktadır.
Üniversitemiz öğle yemeği fiyatları aşağıdaki gibidir.
Ek Gösterge | Katkı Payı |
Öğrenci | 7,50.-TL |
Ek Göstergesi 2200’e (2200 dâhil) kadar olan personel | 20,00.-TL |
Ek Göstergesi 2201 ile 3600' e (3600 dâhil) kadar olan personel | 25,00.-TL |
Ek göstergesi 3601 ve üzeri olan personel | 30,00.-TL |
Misafir (misafir öğretim üyesi dahil) | 60,00.-TL |
Sürekli İşçi | Toplu İş Sözleşmesinde Belirlenen Tutar |