Üniversitemiz öğrenci, akademik ve idari personelinin beslenme ihtiyaçları Dairemize bağlı yemekhanelerde karşılanmaktadır. Bu amaçla 4 kap öğle yemeği 2 yemekhanemizde servis edilmektedir. Eğitim-Öğretim dönemi boyunca yemekhanelerimizde hafta içi 11:45-13:30, eğitim öğretim dönemi dışında ise 12:00-13:00 saatleri arasında öğle yemeği servisi yapılmaktadır.
Üniversitemizde sağlıklı beslenmeye yönelik hizmetin her aşamasında; personel, fiziksel alan, araç gereçlerin temizliği ve hijyeni, yiyecek maddelerinin hazırlanması, tekniğine uygun olarak pişirilmesi, servisi, tüketime sunulması, besin güvenliğinin sağlanması kadromuzda bulunan gıda teknikeri ve/veya diyetisyenimizin kontrolünde yapılmaktadır. Yemekler periyodik olarak akredite laboratuvara analize gönderilmektedir.
Üniversitemiz öğrenci ve personeli için pişirme, servis ve dağıtım hizmetleri ile malzeme dâhil 4 kap öğle yemeği hizmeti 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu hükümlerine uygun olarak satın alma şeklinde karşılanmaktadır.
2025 Yılı Yemek Katkı Payları (Öğle ve Akşam Yemeği) | ||
Memurlardan; | Yemek Katkı Payı | |
1 | 2800’e kadar (2800 dahil) ek göstergeli görevlerde bulunanlardan | 85 |
2 | 4200’e kadar (4200 dahil) ek göstergeli görevlerde bulunanlardan | 95 |
3 | 5400’e kadar (5400 dahil) ek göstergeli görevlerde bulunanlardan | 105 |
4 | 5400’den daha yüksek ek göstergeli görevlerde bulunanlardan | 115 |
Sözleşmeli personelden; | ||
1 | Aylık brüt sözleşme ücretleri 26.480 TL’ye kadar (26.480 TL dahil) olanlardan | 85 |
2 | Aylık brüt sözleşme ücretleri 44.700 TL’ye kadar (44.700 TL dahil) olanlardan | 95 |
3 | Aylık brüt sözleşme ücretleri 61.750 TL’ye kadar (61.750 TL dahil) olanlardan | 105 |
4 | Aylık brüt sözleşme ücretleri 61.750 TL üzerinde olanlardan | 115 |
Öğrenci | 60 | |
Kurum dışı stajyer öğrenci, Değişim Programı Öğrencisi | 60 | |
Misafir | 255 | |
Misafir Öğretim Üyesi | 255 | |
Üniversitemizde geçici olarak görevlendirilen kamu çalışanı (polis, sayıştay, belediye vb) | 95 | |
Sürekli İşçi | Toplu iş sözleşmesinde belirlenen tutar |