Yemekhane Hizmetleri

Üniversitemiz öğrenci, akademik ve idari personelinin beslenme ihtiyaçları Dairemize bağlı yemekhanelerde karşılanmaktadır. Bu amaçla 4 kap öğle yemeği 2 yemekhanemizde servis edilmektedir. Eğitim-Öğretim dönemi boyunca yemekhanelerimizde hafta içi 11:45-13:30, eğitim öğretim dönemi dışında ise 12:00-13:00 saatleri arasında öğle yemeği servisi yapılmaktadır.

Üniversitemizde sağlıklı beslenmeye yönelik hizmetin her aşamasında; personel, fiziksel alan, araç gereçlerin temizliği ve hijyeni, yiyecek maddelerinin hazırlanması, tekniğine uygun olarak pişirilmesi, servisi, tüketime sunulması, besin güvenliğinin sağlanması kadromuzda bulunan gıda teknikeri ve/veya diyetisyenimizin kontrolünde yapılmaktadır. Yemekler periyodik olarak akredite laboratuvara analize gönderilmektedir.

Üniversitemiz öğrenci ve personeli için pişirme, servis ve dağıtım hizmetleri ile malzeme dâhil 4 kap öğle yemeği hizmeti 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu hükümlerine uygun olarak satın alma şeklinde karşılanmaktadır.



Üniversitemiz öğle yemeği fiyatları aşağıdaki gibidir.

Açıklama Katkı Payı 
Öğrenci 40,00
Ek Göstergesi 2200’e (2200 dâhil) kadar olan personel 50,00
Ek Göstergesi 2201 ile 3600' e (3600 dâhil) kadar olan personel 64,00
Ek göstergesi 3601 ve üzeri olan personel 75,00
Kurum dışı stajyer öğrenci 40,00
Misafir 150,00
Misafir Öğretim Üyesi  150,00
Sözleşmeli personel 50,00
Üniversitemizde geçici olarak görevlendirilen kamu çalışanı (polis, sayıştay, belediye vb) 75,00
Sürekli İşçi Toplu iş sözleşmesinde belirlenen rakam)

Not: Aynı gün içinde kartın 2. Kez ve sonraki geçişlerinde misafir ücreti (150,00.-TL) alınmaktadır.

Üniversitemiz yemekhanelerinde 28.09.2023 tarihi itibariyle Kişiselleştirilmiş İstanbulkart kullanımı uygulamasına geçilmiştir.