Üniversitemiz öğrenci, akademik ve idari personelinin beslenme ihtiyaçları Dairemize bağlı yemekhanelerde karşılanmaktadır. Bu amaçla 4 kap öğle yemeği 2 yemekhanemizde servis edilmektedir. Eğitim-Öğretim dönemi boyunca yemekhanelerimizde hafta içi 11:45-13:30, eğitim öğretim dönemi dışında ise 12:00-13:00 saatleri arasında öğle yemeği servisi yapılmaktadır.
Üniversitemizde sağlıklı beslenmeye yönelik hizmetin her aşamasında; personel, fiziksel alan, araç gereçlerin temizliği ve hijyeni, yiyecek maddelerinin hazırlanması, tekniğine uygun olarak pişirilmesi, servisi, tüketime sunulması, besin güvenliğinin sağlanması kadromuzda bulunan gıda teknikeri ve/veya diyetisyenimizin kontrolünde yapılmaktadır. Yemekler periyodik olarak akredite laboratuvara analize gönderilmektedir.
Üniversitemiz öğrenci ve personeli için pişirme, servis ve dağıtım hizmetleri ile malzeme dâhil 4 kap öğle yemeği hizmeti 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu hükümlerine uygun olarak satın alma şeklinde karşılanmaktadır.
Üniversitemiz öğle yemeği fiyatları aşağıdaki gibidir.
Açıklama | Katkı Payı |
Öğrenci | 40,00 |
Ek Göstergesi 2200’e (2200 dâhil) kadar olan personel | 50,00 |
Ek Göstergesi 2201 ile 3600' e (3600 dâhil) kadar olan personel | 64,00 |
Ek göstergesi 3601 ve üzeri olan personel | 75,00 |
Kurum dışı stajyer öğrenci | 40,00 |
Misafir | 150,00 |
Misafir Öğretim Üyesi | 150,00 |
Sözleşmeli personel | 50,00 |
Üniversitemizde geçici olarak görevlendirilen kamu çalışanı (polis, sayıştay, belediye vb) | 75,00 |
Sürekli İşçi | Toplu iş sözleşmesinde belirlenen rakam) |